Kycklingfilé med rosépeppar

Recept av Anel-Nevs

Recept: Kycklingfilé med rosépeppar

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.3/5 (3 röster, 4 kommentarer)

Snabbt tillagat och gott.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: Ugnsbakad kycklingfilé, kycklingfilé i ugn, rosépeppar, svamp

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Smält margarinet. Häll lite i en ugnsfast form och smörj den. Blanda soja, salt och svartpeppar i resterande smälta margarin. Lägg ner filéerna i formen och pensla dem med blandningen. Ansa svampen och skär i mindre bitar. Lägg svampen runt filéerna. Sätt in formen i ugnen ca 15 minuter.
  2. 2. Krossa under tiden rosépepparn lätt. Häll grädden på kycklingen och strö pepparkrosset ovanpå. Grädda ytterligare ca 7 minuter, mer om filéerna var tjocka. Kolla att de är färdiga (vitt kött) genom att skära en skåra i filéerna.
  3. 3. Servera kokt potatis eller ris och någon god sallad eller varför inte kokta grönsaker till.

Skapat 2010-03-27 av Anel-Nevs, 7140 visningar, 283 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  kycklingbröstfiléer
2 msk  margarin
2 msk  Mushroom soy (kinesisk soja)
  salt
  grovmalen svartpeppar
6 st  färska champinjoner
1,5 dl  matlagningsgrädde
1 msk  lätt krossade rosépeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.