Kyckling- och kasslerpaella

Recept av BrittBrita

Recept: Kyckling- och kasslerpaella

INGREDIENSER

portioner/st.
0,5 st  gul lök
0,5 st  paprika
2 dl  ris
1 st  buljongtärning
5 dl  vatten
1 st  kycklingfile
200 gram  kassler
5 dl  fryst wookgrönsaker
2 msk  basilika
2 tsk  soya
1 dl  oliver
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Gryta inspirerad av paellagrytan - dock med andra kryddor och kött som kyckling och kassler. Gott!

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Wokat
Etiketter: lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hacka lök och paprika i små bitar. Fräs dem tillsammans med riset en stund. Häll i buljongtärningen och vattnet. Koka allt i 20 minuter. Skär kycklingfilen och kasslern i små bitar. Fräs dem i stekpanna, krydda med svartpeppar och salt. Fräs wookgrönsakerna och krydda med basilikan, svartpeppar och salt. När riset är klart blandar du allt och smakar av med svartpeppar, soya och salt. Vid serveringen rör du i oliverna. Dekorera med paprikabitar, tomater och ev. gräddfil.

Dryckestips: vatten, öl och vin

Skapat 2010-01-17 av BrittBrita, 727 visningar, 7 utskrifter. Källa: eget huvud

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

0,5 st  gul lök
0,5 st  paprika
2 dl  ris
1 st  buljongtärning
5 dl  vatten
1 st  kycklingfile
200 gram  kassler
5 dl  fryst wookgrönsaker
2 msk  basilika
2 tsk  soya
1 dl  oliver


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.