Krispig ischoklad

Recept av Sara Carlsson

Recept: Krispig ischoklad

INGREDIENSER

portioner/st.
250 gram  blockchoklad
100 gram  kokosfett
2 dl  cornflakes
Betyg: 4.6/5 (6 röster, 4 kommentarer)

Mycket godare än den klassiska ischokladen tycker jag.

Typ: Godis
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: jul, julbord, julgodis, julgott

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Hacka chokladen och lägg den i en skål tillsammans med kokosfettet. Smält ihop till en jämn smet antingen i micron på medelvärme eller över vattenbad.
  2. 2. Smula ner cornflakesen i chokladsmeten och rör om. Klicka ut i ischokladformar eller småbrödsformar. Låt stelna i kylskåp.

Skapat 2007-10-28 av Sara Carlsson, 14704 visningar, 183 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

250 gram  blockchoklad
100 gram  kokosfett
2 dl  cornflakes


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.