Krämig korvlåda med blåmögelost

Recept av Falbygdens

Recept: Krämig korvlåda med blåmögelost

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

En lättlagad favorit för alla som älskar blåmögelost. Byt ut korvarna till mindre kryddiga för att göra rätten mer barnvänlig eller om du inte gillar stark mat.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 5 min.
Tillagningstid: 20 min.
Total tid: 25 min.
Etiketter: pastagratäng, korvlåda, chorizo, salciccia, blåmögelost, parmesan, lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka makaronerna al dente.
  2. 2. Stek korven och skiva den. Riv parmesanen.
  3. 3. Häll den halvkokta pastan i en gratängform, blanda ner den skivade korven och smula över Dana blu. Häll över matlagningsgrädde och salta och peppra. Blanda om så att allt fördelas.
  4. 4. Sprid ut den rivna parmesanen på toppen och tillaga i ugen ca 10-15 minuter.

Skapat 2012-03-29 av Falbygdens, 969 visningar, 34 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

3 dl  makaroner
2 st  Ridderheims salciccia naturell
2 st  Ridderheims färsk chorizo
1 dl  Dana blu
1 dl  matlagningsgrädde
1 dl  Parmigiano Reggiano
  salt & peppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.