Rysk köttfärssås

Recept av Monica82

Recept: Rysk köttfärssås

INGREDIENSER

portioner/st.
400 gram  nötfärs
1 st  röd lök
4 dl  lätt creme fraiche
4 msk  tomatpuré
1 nypa  salt
1 nypa  vitpeppar
1 klyfta  vitlök
2 msk  saltgurka
Betyg: 4.0/5 (4 röster, 1 kommentarer)

En salt/syrlig köttfärssås att reta smaklökarna med!

Typ: Huvudrätt
Kök: Italien
Tillagning: Kokat
Etiketter: lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka pastan.
  2. 2. Stek köttfärsen, hacka löken och häll ner den i köttfärsen.
  3. 3. När färsen är genomstekt, salta och peppra. Häll sedan i cream fraichen och tillsätt purén samt den pressade vitlöken.
  4. 4. Låt färsen koka på svag värme under lock i ca 10 min.
  5. 5. Hacka saltgurkan i små bitar. För sedan ner gurkan i färsen strax innan servering och rör om.
  6. 6. Servera med parmesanost och en god sallad.

Serveringsförslag: pasta

Skapat 2007-09-09 av Monica82, 5794 visningar, 64 utskrifter. Källa: Eget recept

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  nötfärs
1 st  röd lök
4 dl  lätt creme fraiche
4 msk  tomatpuré
1 nypa  salt
1 nypa  vitpeppar
1 klyfta  vitlök
2 msk  saltgurka


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.