Köttfärsgulasch

Recept av GOE

Recept: Köttfärsgulasch

INGREDIENSER

portioner/st.
1 st  gul lök
4 st  potatisar
1 st  röd paprika
2 msk  smör
500 gram  köttfärs
1 liter  vatten
2 msk  kalvfond
4 dl  krossade tomater
2 tsk  paprikapulver
  salt, peppar
Betyg: 4.5/5 (6 röster, 0 kommentarer)

Gott, mättande, värmande och snabblagat i julruschen!

Typ: Soppa
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Kokat
Etiketter: Soppa

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala lök och potatis. Tärna potatisen och hacka löken. Dela, kärna ur och tärna paprikan.
  2. 2. Fräs köttfärsen i en gryta med smör.Tillsätt lök och potatis och fräs ett par minuter. Späd med vatten, fond och tomater och lägg i paprikan.
  3. 3. Krydda med salt, peppar och paprikapulver och koka i 15 minuter. Servera gärna med en klick gräddfil och bröd.

Skapat 2010-12-18 av GOE, 2337 visningar, 68 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  gul lök
4 st  potatisar
1 st  röd paprika
2 msk  smör
500 gram  köttfärs
1 liter  vatten
2 msk  kalvfond
4 dl  krossade tomater
2 tsk  paprikapulver
  salt, peppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.