Köttfärsgulasch

Recept av Bighappy

Recept: Köttfärsgulasch

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Köttfärsgulasch!

En allt-i-ett-gryta.

Typ: Huvudrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Kokat
Etiketter: Gryta, höstgryta

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Bryn färsen i en stekgryta med lite smör på ganska stark värme. Rör om så den blir grynig.
  2. 2. Skala och skiva lök, morötter och potatis. Kärna ur, skölj och strimla paprikan.
  3. 3. Ta upp färsen och fräs lök, morötter och paprika.
  4. 4. Lägg tillbaka färsen och blanda i potatisen. Späd med vatten och smula i buljongtärningen. Tillsätt tomatpuré och timjan. Låt grönsakerna koka mjuka, ca 15 minuter. Smaksätt med salt, peppar och paprikapulver.

Skapat 2009-01-15 av Bighappy, 2845 visningar, 59 utskrifter. Källa: Hemmets veckotidning 35/99

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  köttfärs
1 msk  smör eller margarin
1 st  gula lökar
2 st  morötter
8 st  medelstora potatisar
1 st  paprika
3 dl  vatten
1 st  köttbuljongtärning
1 msk  tomatpuré
1 tsk  timjan
  salt, peppar och paprikapulver


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.