Korvgryta med quinoasallad

Recept av GOE

Recept: Korvgryta med quinoasallad

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 1.5/5 (2 röster, 0 kommentarer)

Snabblagat, kalorilätt och jättegott! Receptet är för 2 portioner men kan enkelt dubbleras.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen. Jag använde både röd och vit quinoa, men då måste man komma ihåg att den röda behöver koka 5 min längre.
  2. 2. Fräs lök och korv i en gryta så att löken blir mjuk och korven får lite färg. Tillsätt ajvar relish, fond och youghurt. Låt grytan bli varm.
  3. 3. Blanda den kokta quinoan med skivade haricots verts. Servera korvgrytan med quinoasallad och röd paprika i skivor.

Skapat 2009-03-03 av GOE, 2878 visningar, 25 utskrifter. Källa: Hemmets Journal 2/09

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  liten gul lök, hackad
200 gram  falukorv eller salsiccia
1 tsk  matfett
1 dl  mild ajvar relish
1 msk  kalvfond, koncentrerad
2 dl  matyoughurt
2 st  portioner quinoa, kokt
50 gram  haricots verts, kokta


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.