Körsbärschutney

Recept av Sollis

INGREDIENSER

portioner/st.
4 hekto  körsbär
0,5 st  röd chilifrukt
4 msk  råsocker
3 msk  balsamvinäger
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
3 msk  syltsocker
Betyg: Bli först med att betygsätta Körsbärschutney!

Gott tillbehör till kött o grillat

Typ: Tillbehör
Kök: USA
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skölj och kärna ur körsbären.Fin hacka chilin
  2. 2. Blanda körsbär chili,råsocker,balsamvinäger,salt, svartpeppar och syltsocker i en gryta
  3. 3. Koka under omrörning i ca:10 min

Serveringsförslag: Grillat kött köttgrytor

Skapat 2008-11-27 av Sollis, 2150 visningar, 14 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 hekto  körsbär
0,5 st  röd chilifrukt
4 msk  råsocker
3 msk  balsamvinäger
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
3 msk  syltsocker


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.