Konjakssenap

Recept av Kurisutina

Recept: Konjakssenap

INGREDIENSER

portioner/st.
1 dl  senapspulver
1 dl  socker
0,5 msk  potatismjöl
1 dl  matgrädde
2 st  ägg
0,25 dl  äpplejuice
1 tsk  vitvin vinsäger
4 msk  konjak
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Riktigt gott. Blir ca knappt 4 dl. Fick 2 småburkar.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda i kastrullen: senapspulver, socker och potatismjöl. Tillsätt grädde, ägg, äpplejuice och vinäger. Blanda väl. Sätt kastrullen på plattan och rör hela tiden. Låt koka upp. Låt svalna.
  2. 2. Blanda i konjaken och häll i burkar. Lägg dem i kylskåpet och låt vara ett par dagar innan du smakar.

Skapat 2011-10-04 av Kurisutina, 1180 visningar, 20 utskrifter. Källa: Tidningen: Maku nr 6/2009

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 dl  senapspulver
1 dl  socker
0,5 msk  potatismjöl
1 dl  matgrädde
2 st  ägg
0,25 dl  äpplejuice
1 tsk  vitvin vinsäger
4 msk  konjak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.