Kokos-och morotskakor med färskostglasyr och jordgubbar (LCHF)

Recept av Ceginskas

Recept: Kokos-och morotskakor med färskostglasyr och jordgubbar (LCHF)

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.7/5 (4 röster, 8 kommentarer)

Perfekt efterrätt för den sötsugna LCHF-aren! Använd helst ICAs ekologiska kokos som bara innehåller 1,5 % kolhydrater.

Typ: Kakor
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Bakat
Etiketter: LCHF, kakor

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. BOTTEN: Blanda kokos, ägg, rivna morötter och smält smör och klicka ut ett rätt tunt lager i bakformar eller bred ut i en långpanna. Grädda i 175 grader i 20-25 minuter. Låt svalna i kylskåp. GLASYR: Vispa ihop grädde och färskost till en tjock smet, smaka av med Stevia eller annan sötning. Bre ut smeten över de kalla kakorna och dekorera med skivade jordgubbar. Ät direkt eller kylskåpskalla.

Dryckestips: Kaffe, saft, sött vitt vin

Skapat 2009-08-17 av Ceginskas, 12588 visningar, 704 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  ägg
175 gram  kokos
2 st  Morötter, rivna
75 gram  smör, osaltat
  Stevia/annan sötning
2 dl  vispgrädde
200 gram  färskost av philadelphiatyp


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.