Knäckiga havrekakor doppade i choklad

Recept av gudrun

Recept: Knäckiga havrekakor doppade i choklad

INGREDIENSER

portioner/st.
200 gram  margarin
2,5 dl  socker
6 dl  havregryn
2 msk  vetemjöl
3 msk  ljus sirap
2 msk  mellangrädde
Garnering
150 gram  blockchoklad
2 msk  margarin
Betyg: 3.3/5 (8 röster, 0 kommentarer)

Liten festlig kaffekaka.

Typ: Kakor
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat
Etiketter: Snabbt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Smält margarinet.
  3. 3. Rör ihop resten utom chokladen och margarinet.
  4. 4. Häll i det smälta margarinet.
  5. 5. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper i en långpanna.
  6. 6. Grädda i 10-15 min i mitten av ugnen.
  7. 7. Låt kakan svalna.Skär den sedan i bitar.
  8. 8. Smält chokladen och margarinet.Doppa halva kakaorna i den smälta chokladen.

Skapat 2007-10-20 av gudrun, 16576 visningar, 650 utskrifter. Källa: Väninna

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  margarin
2,5 dl  socker
6 dl  havregryn
2 msk  vetemjöl
3 msk  ljus sirap
2 msk  mellangrädde
150 gram  blockchoklad
2 msk  margarin


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.