Kladdkaka i mikron

Recept av Åsa R

Recept: Kladdkaka i mikron

INGREDIENSER

portioner/st.
2 st  ägg
2,5 dl  socker
100 gram  smält margarin
1,5 dl  vetemjöl
0,5 tsk  bakpulver
4 msk  kakao
2 tsk  vaniljsocker
Betyg: 2.5/5 (2 röster, 0 kommentarer)

En snabb efterrätt för den som gillar choklad

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Mikrovågsugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa ägg och socker pösigt
  2. 2. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker och häll blandningen i äggsmeten
  3. 3. Tillsätt det smälta margarinet och rör om
  4. 4. Häll smeten i en glasform (min form, av typen oval PYREX, rymmer 2 l och har 6 cm hög kant). Smeten "höjer" sig till det dubbla under gräddningen men sjunker sedan ihop.
  5. 5. Kör på full effekt i ca 6 min (utan lock)

Serveringsförslag: Vispad grädde

Skapat 2007-12-25 av Åsa R, 7161 visningar, 26 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  ägg
2,5 dl  socker
100 gram  smält margarin
1,5 dl  vetemjöl
0,5 tsk  bakpulver
4 msk  kakao
2 tsk  vaniljsocker


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.