Kladdigaste Kladdkakan

Recept av Madelene Jansson

INGREDIENSER

portioner/st.
125 gram  smör el margarin
3 dl  socker
1 dl  mjöl
1,5 tsk  salt
1,5 tsk  bakpulver
3 tsk  vaniljsocker
4 msk  kakao
2 st  hela ägg
Betyg: 1.0/5 (1 röster, 1 kommentarer)

Är du som jag - trött på kladdkakor som inte är kladdiga? Kladdkakor skall inte få kallas för kladdkakor om dom inte är kladdiga! Här är ett recept som jag kan garantera är kladdig!! Mums :D

Typ: Kakor
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Bakat
Etiketter: snabbt kladdigt lätt enkelt gott

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Smält smör i en liten kastrull. Ta lite av smöret för att pensla i formen. (rund form med avtagbarkant)
  2. 2. Blanda i socker, mjöl, salt, bakpulver, vaniljsocker och kakao i smöret. Häll sedan i äggen. (VIKTIGT: VISPA EJ, rör försiktigt)
  3. 3. Häll i blandningen i den smorda formen. Ställ in i ugnen på 175 grader i 20 min.
  4. 4. Ställ sedan in den i kylen så att den får stelna lite. Godast när den är lite kall, då är den så härligt seg och kladdig! MMM

Serveringsförslag: Grädde, glass, physa

Dryckestips: Kaffe, saft, mjölk, thé.

Skapat 2009-04-27 av Madelene Jansson, 4739 visningar, 15 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

125 gram  smör el margarin
3 dl  socker
1 dl  mjöl
1,5 tsk  salt
1,5 tsk  bakpulver
3 tsk  vaniljsocker
4 msk  kakao
2 st  hela ägg


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.