Keso à la Malta

Recept av Fiffiga Fia

Recept: Keso à la Malta

INGREDIENSER

portioner/st.
500 gram  keso, naturell
2 dl  vispgrädde
2 tsk  2-3 tsk vaniljsocker
Betyg: 5.0/5 (2 röster, 1 kommentarer)

En variant av ris a la Malta. Mycket omtyckt som mellanmål när det behövs lite extra energi för aktiviteter. Och riktig god efterrätt också så klart även för en och annan soffliggare!

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: ris á la Malta, mellanmål, efterrätt, keso, jul, smal, mager, barnvänlig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa grädden ganska hård och smaksätt med vaniljsocker. Blanda grädde och keso väl. Klart på 10 röda sekunder! Servera med färska bär,apelsinklyftor, ananasbitar. Det går säkert att pröva med Keso som ÄR smaksatt - men jag föredrar att smaksätta själv.

Serveringsförslag: bär ev. lätt sockrade, såsom jordgubbar, hallon, blåbär, hjortron, apelsin, ananasbitar

Skapat 2009-11-07 av Fiffiga Fia, 2104 visningar, 16 utskrifter. Källa: Arbetskamrat

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  keso, naturell
2 dl  vispgrädde
2 tsk  2-3 tsk vaniljsocker


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.