Katrinplommonkaka

Recept av sudret

INGREDIENSER

portioner/st.
20 st  katrinplommon, kärnfria
2 st  ägg
1 msk  socker
2 dl  keso naturell
1 msk  vetemjöl
1 dl  mjölk 3%
0,5 dl  vispgrädde
25 st  nötter, hackade
Betyg: Bli först med att betygsätta Katrinplommonkaka!

saftig och god

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Dela plommonen i mindre bitar. Lägg dem i en smord form. Vispa ägg och socker. Tillsätt Keso, mjöl, mjölk, grädde och nötter. Häll smeten över plommonen. Grädda i 175-200 grader ca 40 min.

Serveringsförslag: Kan ätas som den är eller med lättvispad grädde

Skapat 2010-04-28 av sudret, 516 visningar, 6 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

20 st  katrinplommon, kärnfria
2 st  ägg
1 msk  socker
2 dl  keso naturell
1 msk  vetemjöl
1 dl  mjölk 3%
0,5 dl  vispgrädde
25 st  nötter, hackade


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.