Kassler- och rislåda

Recept av Lotta

Recept: Kassler- och rislåda

INGREDIENSER

portioner/st.
6 st  portioner kokt ris
0,5 kg  kassler
1 st  purjolök
3 dl  grädde
1 dl  majonnäs
0,5 dl  chilisås
200 gram  riven ost
Betyg: 4.3/5 (14 röster, 3 kommentarer)

Bra kasslerrecept som går utmärkt att förbereda.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Blanda det kokta riset med kasslern och purjolöken och häll sedan i en ugnsfast form.
  2. 2. Blanda grädde, majonnäs och chilisås och häll detta över kasslerblandningen. Strö över den rivna osten.
  3. 3. Tillaga i mitten av ugnen i 225 grader i 20 minuter. Servera med en sallad.

Skapat 2008-06-25 av Lotta, 16340 visningar, 491 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

6 st  portioner kokt ris
0,5 kg  kassler
1 st  purjolök
3 dl  grädde
1 dl  majonnäs
0,5 dl  chilisås
200 gram  riven ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.