Kantarellcigarrer

Recept av Birgitta Sjöberg

INGREDIENSER

portioner/st.
300 gram  kantareller
10 cm  purjolök
1 st  palsternacka
2 msk  smör
2 msk  olivolja
3 msk  creme frachie
100 gram  fetaost
1 tsk  salt
1 krm  nymald svartpeppar
3 st  ark filodegsplattor ca 30*40 cm
1 st  ägg
25 gram  smör
Betyg: Bli först med att betygsätta Kantarellcigarrer!

Mycket goda

Typ: Förrätt
Kök: Thailand
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Ansa och hacka kantarellern och purjolök. Skala och grovriv palsternackan. Fräs detta i smör och olja. Låt svalna.
  2. 2. Tillsätt creme fraiche och smula ner fetaosten. Krydda.
  3. 3. Skär filodegsplattorna i 4 rotor vardera ca 15*20 cm. Fördela fyllningen som en sträng och rulla ihop. Fäst med uppvispat ägg.
  4. 4. Lägg rullarna på bakplåtskläddplåt. Smält smöret och pensla rullarna.
  5. 5. Grädda 15 min mitt i ugnen på 200 grader.

Skapat 2010-11-17 av Birgitta Sjöberg, 430 visningar, 12 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

300 gram  kantareller
10 cm  purjolök
1 st  palsternacka
2 msk  smör
2 msk  olivolja
3 msk  creme frachie
100 gram  fetaost
1 tsk  salt
1 krm  nymald svartpeppar
3 st  ark filodegsplattor ca 30*40 cm
1 st  ägg
25 gram  smör


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.