Kall sås till fisk

Recept av Evamian

Recept: Kall sås till fisk

INGREDIENSER

portioner/st.
2 st  Burkar creme fraiche
4 msk  senap
2 msk  socker
1 tsk  salt
2 krm  malen vitpeppar
4 tsk  rödvinsvinäger
2 dl  hackad dill, fryst
Betyg: Bli först med att betygsätta Kall sås till fisk!

En mycket god sås, som är lätt att göra. Jag använder ofta torkad dill och tar då den mängden jag vill ha.

Typ: Sås
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig
Etiketter: Lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda ihop allt, gärna dagen innan, men det är inte nödvändigt.

Serveringsförslag: Foliekokt lax och kokt potatis

Dryckestips: Mjölk, öl och vatten

Skapat 2010-08-09 av Evamian, 9592 visningar, 64 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  Burkar creme fraiche
4 msk  senap
2 msk  socker
1 tsk  salt
2 krm  malen vitpeppar
4 tsk  rödvinsvinäger
2 dl  hackad dill, fryst


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.