Kall kycklingsallad

Recept av Madre Mia

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Kall kycklingsallad!

Denna sallad tar givetvis lite tid att förbereda men man står gärna i köket och hackar ingredienserna när man vet vilken ljuvlig och mättande måltid man sedan får. Perfekt om du vill bjuda hem dina vänner på fest.

Typ: Sallad
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: Kyckling, sallad

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Börja med att koka riset och lägg över riset i djup ungsplåt. Rör om riset lite då och då så den kallnar. Under tiden riset svalnar tas skinnet bort från den grillade kycklingen och skär köttet i små tärningar. Hacka de övriga ingredienserna och blanda ihop alltsammans. När detta är klart lägg över i en stor salladsskål. Smaklig måltid.

Serveringsförslag: Serveras med köpt eller hemlagad Rhode islandsås. Rostat bröd med lite smör är gott till.

Dryckestips: Mjölk, vitt vin, öl och vatten.

Skapat 2009-02-23 av Madre Mia, 1635 visningar, 29 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  gul paprika tärnad
1 st  grön paprika tärnad
1 st  slanggurka tärnad
1 st  grillad kyckling i bitar
6 st  kokta ägg hackade
1 burk  skivade champinjoner, ca 200 gr
1 burk  salladsmajs
1 st  purjo, finhackad (endast det vita)
4,5 dl  Icas Asia matris
9 dl  vatten+1 tsk salt
1 flaska  Rhode islandsås
2 tsk  gröna äpplen hackade


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.