Joakim von Ankas ostburgare

Recept av Memsan

Recept: Joakim von Ankas ostburgare

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.0/5 (2 röster, 6 kommentarer)

Enkel o klassisk middag.

Typ: Huvudrätt
Kök: USA
Tillagning: Stekt
Etiketter: klassiskt, enkelt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Forma köttet till 4 hamburgare.
  2. 2. Stek dem på mellan värme i 8 minuter på första sidan, vänd och stek 5 minuter på andra sidan. Salta och peppra efter smak.
  3. 3. Lägg hamburgarna på var sitt bröd. Lägg ostskivorna mellan brödet och hamburgarna.
  4. 4. Slå in varje hamburgare med bröd i folie. Lägg tillbaka dem i stekpannan i ytterligare 5 minuter. Då har osten smält och burgarna är färdiga.

Serveringsförslag: Pommes eller klyft potatis.

Dryckestips: vatten, mjölk, saft, läsk.

Skapat 2009-02-16 av Memsan, 3006 visningar, 22 utskrifter. Källa: Musse Piggs glada kokbok.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  köttfärs
4 st  hamburgerbröd
4 st  ostskivor, tex Herrgård
4 st  foliebitar
  salt och peppar.
  olja eller smör till stekning


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.