Inlagd vitlök

Recept av Line

INGREDIENSER

portioner/st.
50 st  vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
5 dl  vitt vin
1 tsk  torkad timjan
1 tsk  torkad basilika
2 msk  färsk persilja
1 msk  färsk rosmarin
2 tsk  ev. vitvinsvinäger
Betyg: Bli först med att betygsätta Inlagd vitlök!

Inlagd vitlök Jättegott som tillbehör eller snacks.

Typ: Tillbehör
Kök: Italien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala vitlöksklyftorna och fräs dem i olivolja utan att de tar färg.
  2. 2. Krydda och slå på vinet. Låt koka tills klyftorna känns mjuka.
  3. 3. Smaka och tillsätt eventuellt vinäger för mera spets i smaken.
  4. 4. Låt svalna. Häll upp på en syltburk som du kokat innan.

Skapat 2008-08-10 av Line, 3844 visningar, 11 utskrifter. Källa: kock Anders Levén

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

50 st  vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
5 dl  vitt vin
1 tsk  torkad timjan
1 tsk  torkad basilika
2 msk  färsk persilja
1 msk  färsk rosmarin
2 tsk  ev. vitvinsvinäger


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.