Inlagd sill

Recept av JLO Gustafsson

INGREDIENSER

portioner/st.
5 hekto  Sillfilléer
2 st  Medelstora rödlökar
1,5 dl  vatten
5 msk  ättikssprit
1 dl  socker
10 st  Krossede kryddpepparkorn
1 st  lagerblad
Betyg: Bli först med att betygsätta Inlagd sill!

Ett måste till Jul och Påsk

Typ: Övrig
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Rensa filléerna, låt ligga i vatten enligt anvisning på förpackningen.Klipp sillen i 2 cm tjocka bitar. Slala löken, skär den i skivor. Varva sill, lök i en bunke. Koka vatten ättika socker pepparkorn och lagerblad, låt svalna och häll sedan lagen över sillen. Kan severas efter 1 till 2 dygn

Serveringsförslag: Gott vid sörgåsbord

Skapat 2009-01-18 av JLO Gustafsson, 1269 visningar, 18 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

5 hekto  Sillfilléer
2 st  Medelstora rödlökar
1,5 dl  vatten
5 msk  ättikssprit
1 dl  socker
10 st  Krossede kryddpepparkorn
1 st  lagerblad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.