Inkokt torskrom

Recept av Sture Wahlsten

Recept: Inkokt torskrom

INGREDIENSER

portioner/st.
2 st  hela romsäckar av torsk
1,5 liter  vatten
2 msk  salt
1 msk  dillfrö
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Läcker smörgåsmat

Typ: Övrig
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Förberedelser: 0 min.
Tillagningstid: 60 min.
Total tid: 60 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Slå vatten, salt och dillfrö i en kastrull. Skölj av torskrommen och lägg den i kastrullen. Sätt på ett lock och värm mycket försiktigt. Sänk värmen innan det börjar koka. Låt stå utan att koka i ca en timme. Låt kallna i spadet.
  2. 2. Tag upp rommen ur lagen och avlägsna hinnan runt säcken. Skär rommen i skivor och servera; eventuellt med lite majonnäs.

Skapat 2011-02-26 av Sture Wahlsten, 891 visningar, 10 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  hela romsäckar av torsk
1,5 liter  vatten
2 msk  salt
1 msk  dillfrö


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.