Husmansfärs

Recept av ekbage

INGREDIENSER

portioner/st.
60 kg  köttfärs
16 liter  vatten eller annan vätska
3 kg  äggmassa
1,8 kg  salt
12 kg  kokt kall potatis
5 kg  ströbröd
2 kg  lök
0,2 kg  Kryddor
Betyg: Bli först med att betygsätta Husmansfärs!

Grundrecept för färsrätter i stor kvantitet

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt
Förberedelser: 30 min.
Tillagningstid: 120 min.
Total tid: 150 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda köttfärsen med vätskan, äggmassan, salt och kryddor.
  2. 2. Tillsätt övriga ingredienser och blanda till en smidig färs. Blanda inte för mycket!

Skapat 2012-06-27 av ekbage, 65 visningar, 2 utskrifter. Källa: Matlagning - En handbok

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

60 kg  köttfärs
16 liter  vatten eller annan vätska
3 kg  äggmassa
1,8 kg  salt
12 kg  kokt kall potatis
5 kg  ströbröd
2 kg  lök
0,2 kg  Kryddor


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.