Hirams svarta vinbärsmarmelad

Recept av Catarina Algotsson

Recept: Hirams svarta vinbärsmarmelad

INGREDIENSER

portioner/st.
2 liter  sarta vinbär, recis mogna
1 liter  vatten
2 kg  strösocker
Betyg: 5.0/5 (2 röster, 2 kommentarer)

Enkel marmelad. Kan även göra som sylt använd då mogna bär.

Typ: Övrig
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Repa bären från stjälkarna. Lägg dem i en gryta tillsammans med vattnet och koka i 15 minuter. Tag grytan från värmen. Rör ner sockret, lite i sänder. Rör oavbrutet tills sockret löst och marmeladen svalnat. Häll upp på kalla, väl rengjorda glasburkar. Förslut. Förvara kallt.

Skapat 2009-08-28 av Catarina Algotsson, 7059 visningar, 64 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 liter  sarta vinbär, recis mogna
1 liter  vatten
2 kg  strösocker


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.