Havrekakor

Recept av Sara Carlsson

Recept: Havrekakor

INGREDIENSER

portioner/st.
150 gram  margarin
4 dl  havregryn
0,5 dl  potatismjöl
1 st  ägg
2 tsk  kakao
1 msk  sirap
Betyg: 2.0/5 (8 röster, 3 kommentarer)

Spröda havrekakor i form med en touche av choklad.

Typ: Kakor
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Smält margarinet. Blanda margarinet med övriga ingredienser. Klicka ut degen i småbrödsformar.
  3. 3. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

Skapat 2008-01-17 av Sara Carlsson, 13640 visningar, 143 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

150 gram  margarin
4 dl  havregryn
0,5 dl  potatismjöl
1 st  ägg
2 tsk  kakao
1 msk  sirap


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.