Hallonsås

Recept av Sara Carlsson

Recept: Hallonsås

INGREDIENSER

portioner/st.
5 dl  hallon
1 msk  socker
1 krm  vaniljsocker
0,5 tsk  potatismjöl
Betyg: Bli först med att betygsätta Hallonsås!

God och lite syrlig sås att servera till glass eller pannacotta. God både varm och kall. Blir ca 1,5 dl sås.

Typ: Sås
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka ihop hallon och socker under omrörning. Låt småkoka tills hallonen blivir mosiga.
  2. 2. Sila bort kärnorna och häll tillbaks såsen i grytan. Sikta över vaniljsocker och potatismjöl och låt såsen koka upp.

Skapat 2007-12-30 av Sara Carlsson, 25943 visningar, 112 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

5 dl  hallon
1 msk  socker
1 krm  vaniljsocker
0,5 tsk  potatismjöl


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.