Hallon och rabarbermousse

Recept av MamaLiz

Recept: Hallon och rabarbermousse

INGREDIENSER

portioner/st.
2,5 dl  hallon
2,5 dl  Rabarber, små bitar
0,75 dl  socker
2,5 dl  grädde
1,5 blad  gelatin
Betyg: Bli först med att betygsätta Hallon och rabarbermousse!

Riktigt god och frisk efterrätt som är busenkel att göra

Typ: Dessert
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Tillagningstid: 10 min.
Etiketter: Mousse, hallon, rabarber

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka rabarber, hallon och socker tills rabarbern delat sig. Ställ åt sidan och låt svalna
  2. 2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min
  3. 3. Krama ur bladen och lägg i hallon och rabarbersåsen. Rör om
  4. 4. Vispa grädden och rör försiktigt ner den i röran
  5. 5. Häll upp i portionsblad och låt stå i kylen minst 2 timmar

Skapat 2012-07-13 av MamaLiz, 995 visningar, 116 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2,5 dl  hallon
2,5 dl  Rabarber, små bitar
0,75 dl  socker
2,5 dl  grädde
1,5 blad  gelatin


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.