Gräddlax á la Jeneses

Recept av Jeneses

Recept: Gräddlax á la Jeneses

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.1/5 (8 röster, 7 kommentarer)

Galet god laxrätt som görs sig allra bäst med färsk laxfilé men fungerar givetvis även med fryst.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 15 min.
Tillagningstid: 35 min.
Total tid: 50 min.
Etiketter: fisk, fantastiskt, lax, grädde, gott, underbart, vardag, helg, lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg laxen i en ugnssäker form. Vispa ihop övriga ingredienser lätt och häll över laxen. Grädda laxen i ugn på 175 grader i cirka 30-35 minuter. Servera med kokt potatis och med fördel kokta sockerärtor!

Serveringsförslag: Kokt potatis

Dryckestips: Kolsyrat vatten med citronsmak

Skapat 2011-03-21 av Jeneses, 2780 visningar, 156 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  laxfilé
5 dl  vispgrädde
1 burk  Cremefraiche (lätt)
2 st  fiskbuljongtärningar
1 msk  vit balsamvinäger
2 msk  flytande honung
1 nypa  svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.