Gorgonzolakyckling

Recept av Linda Byström

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.3/5 (3 röster, 0 kommentarer)

Tror denna rätt funkar även på fläskfile, men jag gjorde på kyckling.

Typ: Huvudrätt
Kök: Frankrike
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Smula sönder gorgonzolan i en bunke, tillsätt allt utom kycklingen.
  3. 3. Lägg de brynta kycklingfileerna i en ugnsfast form, och häll blandningen över.
  4. 4. In i mitten utav ugnen i ca 30min tills kycklingen är genomstekt.

Serveringsförslag: Jasminris eller klyftpotatis

Skapat 2008-03-20 av Linda Byström, 3020 visningar, 26 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  kycklinfiléer, lätt brynta
1 ask  gorgonzola
4 dl  grädde
0,5 burk  creme fraiche
1 nypa  salt & peppar efter smak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.