Godaste burgaren

Recept av MamaLiz

Recept: Godaste burgaren

INGREDIENSER

portioner/st.
400 gram  nötfärs
4 st  Dubbla "Fröfria"
6 st  baconskivor
2 blad  isbergssallad
12 st  gurkskivor
  ketchup
  honungssenap
  Goudaost
  salt
  svartpeppar
  muskotnöt
Dressing
2 msk  bostongurka
2 msk  majonnäs
1 msk  crème fraiche
1 tsk  pressad lime
1 msk  ketchup
  salt
Betyg: Bli först med att betygsätta Godaste burgaren!

Enkel och såå god

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt
Total tid: 20 min.
Etiketter: Burgare, hamburgare, hamburgerdressing

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda alla ingredienser till dressingen. Ställ in i kylen
  2. 2. Lägg köttfärsen i en fryspåsr och platta ut jämnt. Ca 1,5 cm
  3. 3. Dela baconen på mitten. Stel till gyllenbruna och lägg sedan på hushållspapper att rinna av.
  4. 4. Dela köttfärsen i fyra jämna bitar. Krydda med salt, peppar och muskotnöt (endast lite)
  5. 5. Stek i grillpanna i lite olja
  6. 6. Rosta brödet lite lätt
  7. 7. Fördela dressing på bottenbrödet, lägg på ett halvt salladsblad på varje bröd.
  8. 8. Lägg på burgarna. Tillsätt ost, honungssenap, ketchup, gurka, bacon och den andra delen av brödet.

Skapat 2012-07-31 av MamaLiz, 538 visningar, 6 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  nötfärs
4 st  Dubbla "Fröfria"
6 st  baconskivor
2 blad  isbergssallad
12 st  gurkskivor
  ketchup
  honungssenap
  Goudaost
  salt
  svartpeppar
  muskotnöt
2 msk  bostongurka
2 msk  majonnäs
1 msk  crème fraiche
1 tsk  pressad lime
1 msk  ketchup
  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.