Glutenfri pajdeg med potatis

Recept av Anetka53

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Glutenfri pajdeg med potatis!

Pajdeg med potatis i degen. Görs gärna mjölkfri! Inspirerat av TV4. Räcker till 4 personer till lunch/middag, fler om den serveras på buffé.

Typ: Paj
Kök: Frankrike
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Värm ugnen till 200°. Riv den kalla, kokta potatisen på fina sidan av rivjärnet. Blanda mjölmix och salt. Blanda ner i potatisrivet och tillsätt margarinet. Tillsätt vatten eller sojamjölk och arbeta ihop degen. Tryck ut degen i en pajform.
  2. 2. Förgrädda pajskalet i ca 10 minuter. Gör äggstanningen, vispa ihop ägg, mjölk och kryddor.
  3. 3. Fyll pajen med äggstanning och valfri smaksättning. Grädda i ytterligare 20-30 minuter.
  4. 4. Förslag på fyllning: tärnad fetaost, coctailtomater och broccoli lax och färsk spenat paprika och oliver broccoli och tomat

Serveringsförslag: Servera med tomat och eller sallad.

Skapat 2012-01-09 av Anetka53, 976 visningar, 16 utskrifter. Källa: TV4

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 dl  glutenfri mjölmix
2 st  kokta, kalla potatisar (ca 150g)
0,5 dl  flytande margarin
0,5 tsk  salt
1 msk  Vatten el sojamjölk
2 st  ägg
2 dl  iMat
  salt
  malen vitpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.