Glögg- och enbärsmarinerad kassler

Recept av Maja

Recept: Glögg- och enbärsmarinerad kassler

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Enbär ger en frisk och lite annorlunda smak på kasslern och den smaken dominerar även över glöggkryddorna.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka upp glögg, grovkrossa enbären och lägg dem i glöggen. Marinera kasslern i den avsvalnade glöggen över natten.
  2. 2. Ta upp kasslern ur marinaden. Sätt in den i ugnen på 125 grader i ca 15 min. Lägg tillbaka kasslern i marinaden och låt den svalna i marinaden.
  3. 3. Skär upp i tunna skivor och servera gärna med en krämig potatisgatäng och grönsaker.

Skapat 2009-01-19 av Maja, 1348 visningar, 17 utskrifter. Källa: GP 2008-12-04

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  kassler i bit
3 dl  lättvinsglögg (saftglögg enl receptet)
20 st  enbär


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.