Getostpolenta

Recept av Shingie

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Getostpolenta!

En medlehavskryddad polenta

Typ: Tillbehör
Kök: Italien
Tillagning: Kokat
Förberedelser: 0 min.
Tillagningstid: 20 min.
Total tid: 20 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka upp vatten, buljongtärning och polentagryn. Koka på svag värme 6-8 minuter under omrörning. Blanda ner smulad getost och rör tills osten smält. Rör ner tomater, oliver, basilika salt och peppar.
  2. 2. Klä en form ca 13x26 cm med plastfolie. Häll upp polentan och låt svalna. Täck med plastfolie och låt stå i kylskåp tills det är dags att grilla.
  3. 3. Grilla: ta fram getostkakan, så att den är rumstempererad innan den skärs i 5x5 cm stora bitar. Grilla 1 min på varje sida, eller smörstek i panna på spisen.

Skapat 2012-06-03 av Shingie, 67 visningar, 5 utskrifter. Källa: NA

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

5 dl  vatten
1 st  buljongtärning
1,5 dl  polentagryn
75 gram  getost, chevre
2 msk  finhackade marinerade tomater
0,5 dl  hackade svarta oliver
2 msk  finhackad basilika
1 krm  salt
2 krm  svartpeppar


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.