Fyllning till petit chouxkrans

Recept av Byhäxan

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Fyllning till petit chouxkrans!

Härlig förrätt vid festen. Passar också fint som nattamat eller på buffébordet. Räcker till många, uppskattningsvis ca 10 personer. Recept på kransen: Petit choux

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: Petit choux, räkröra, skaldjursröra, LCHF, Fest, förrätt, entré, buffé, fest, nyår, lyxigt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Gör en petitchouxkrans enligt recept som finns på kokaihop.
  2. 2. Hacka gurkan, lägg den i ett durkslag, salta lite på den och låt den rinna av.
  3. 3. Blanda vispad grädde med creme fraiche, det ska bli en fast smet.
  4. 4. Blanda i ärter, dill, pepparrot och de hackade crabsticksen och/eller räkor (blanda gärna).
  5. 5. Rör ner den avrunna gurkan och smaka av med salt och peppar.
  6. 6. Innan serveringen: Skär ett lock av petit chouxkransen och fördela fyllningen. Lägg på locket.
  7. 7. Garnera med rikligt sallad, tomat och gurka runt om och inne i kransen.

Dryckestips: Vitt vin, öl, vatten

Skapat 2008-04-04 av Byhäxan, 1573 visningar, 14 utskrifter. Källa: Min mammas väninna Ingegerd

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 dl  vispad grädde
2 dl  creme fraiche
200 gram  hackade crabsticks
200 gram  hackade räkor (djupfrysta eller på burk går bra)
125 gram  små gröna ärter
1 dl  finhackad gurka
1 msk  riven pepparrot
1 dl  hackad dill eller 1 paket fryst
1 st  salt och vitpeppar efter smak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.