Fylld italiensk färslimpa

Recept av mile

Recept: Fylld italiensk färslimpa

INGREDIENSER

portioner/st.
0,5 dl  ströbröd
1 dl  vatten
500 gram  köttfärs
1 st  ägg
1 tsk  salt
1 krm  peppar
Fyllning:
3 msk  pesto
5 st  marinerade soltorkade tomater
125 gram  Mozzarella
140 gram  bacon
Betyg: 3.7/5 (9 röster, 3 kommentarer)

Mmmmm ljuvlig "köttfärslimpa" med mozzarella och soltorkade tomater.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ströbröd och vatten och låt svälla 5 min. Rör i färs, ägg, salt och peppar och rör till en jämn smet.
  2. 2. Platta ut färsen på en vattensköljd skärbräda eller bakplåtspapper. Bred pesto över och lägg på strimlade tomater och mozzarella i bitar.
  3. 3. Rulla ihop till en limpa och linda baconskivor runt om. Lägg färslimpan på ett smort fat och baka i 40 min.
  4. 4. Servera med klyftpotatis och broccoli eller pasta.

Skapat 2009-01-23 av mile, 7273 visningar, 292 utskrifter. Källa: arbetskamraten Lena

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

0,5 dl  ströbröd
1 dl  vatten
500 gram  köttfärs
1 st  ägg
1 tsk  salt
1 krm  peppar
3 msk  pesto
5 st  marinerade soltorkade tomater
125 gram  Mozzarella
140 gram  bacon


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.