Förretts Flagga

Recept av godissuper

Recept: Förretts Flagga

INGREDIENSER

portioner/st.
1 klyfta  vitlök
2 st  rostbröd
50 gram  smör
1 dl  vispgrädde
2 krm  aromat
1 nypa  fryst persilia
1 krm  salt
Betyg: 3.4/5 (5 röster, 0 kommentarer)

Jättegott! rekommenderar att bjuda på det vid en tre rätters middag

Typ: Förrätt
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Rostat
Tillagningstid: 25 min.
Total tid: 25 min.
Etiketter: snabbt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Lägg in smöret i en mikro det ska bara bli mjukt men inte smält.
  2. 2. Pressa i vitlöken med en vitlökspress. Och häll i saltet. blanda sedan om det väl. Så du får såkallat "vitlöksmör"
  3. 3. Rosta brödet och låt det svalna.
  4. 4. Lägg på vitlöksmöret på det rostade brödet. Sätt in dem i en ugn på 200 grader. Ha dem där i 10-15 min.
  5. 5. Ta ut dem och skär varje bröd i fyra kvadrater.
  6. 6. Lägg upp dem på en assiett som det blå på Sverige-flaggan.
  7. 7. Vispa grädden och blanda i aromaten och persilian, blanda väl.
  8. 8. Lägg upp gräddröran som det gula på Sverige-flaggan.
  9. 9. Kolla så att allt ligger bra och sedan klart att servera!

Serveringsförslag: inget

Dryckestips: läsk eller vin

Skapat 2012-01-09 av godissuper, 253 visningar, 1 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 klyfta  vitlök
2 st  rostbröd
50 gram  smör
1 dl  vispgrädde
2 krm  aromat
1 nypa  fryst persilia
1 krm  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.