Foliebakad röding

Recept av Anel-Nevs

Recept: Foliebakad röding

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Kanongod med pressad potatis, gröna ärter och skirat smör med pepparrot.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: Ugnsstekt, fisk, gösfilé, forell, ugnsbakad, öring, hel regnbåge i ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Rensa och skölj fisken. Klipp bort fenor och huvud. Lägg ett folieark i en ugnsfast form eller långpanna. Pensla lite olivolja på folien. Lägg fisken på foliet. Salta och peppra fisken. Stänk några droppar pressad citron i fisken. Fyll den med hackad persilja och skivad purjolök. Vik ihop folien till ett paket. In i ugnen ca 20 minuter.

Skapat 2009-10-15 av Anel-Nevs, 10942 visningar, 139 utskrifter. Källa: Mitt eget

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  röding (500-600 g), forell eller annan mindre fisk
  några stänk pressad citron
10 cm  Skivad purjolök
  hackad persilja
  salt
  svartpeppar
  olivolja till foliearket


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.