Fläskfilépanna

Recept av Anel-Nevs

Recept: Fläskfilépanna

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.2/5 (8 röster, 7 kommentarer)

En god panna med lite sting i. Servera t.ex ris och en grönsallad till.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Stekt
Etiketter: snabbt, lättlagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skala och finhacka lök o vitlök. Ansa och skiva svampen. Fräs både lök o svamp en stund i upphettad traktörpanna med smör. Ansa o skiva filén tunt, dela skivorna mittitu. Låt de steka med i pannan några minuter. Rör om lite, så att köttet steks på båda sidorna. Salta och peppra. Häll på drygt hälften av grädden. Tillsätt sweet chilisauce. Låt småputtra ca 4 minuter. Häll i resten av grädden och blanda ner soyan. Låt koka upp. Ta av från värmen och rör i hackad örtkrydda.

Skapat 2011-11-20 av Anel-Nevs, 20813 visningar, 2332 utskrifter. Källa: eget

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

300 gram  fläskfilé
2 st  schalottenlök
1 st  liten vitlöksklyfta
100 gram  färska champinjoner
  smör att steka i
  salt o grovmalen svartpeppar
3 dl  grädde
1 msk  el. mer Sweet chilisauce(Santa Maria, thai
1 msk  mushroomsoy
  slätbladig persilja el. annan örtkrydda, hackad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.