Festlig fisk med tomat och Creme fraiche

Recept av Filuran

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Festlig fisk med tomat och Creme fraiche!

En sabb lättlagad fisk med mild smak. Passar bra för både barn och vuxna. Om man vill göa den extra festlig kan man strö lite riven ost av valfri sort över

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 200 gr
  2. 2. Dela fisken i portionsbitar. Lägg i ungsäker form. Krydda
  3. 3. Strö löken över fisken
  4. 4. Häll på tomater och klicka ut Creme fraichen
  5. 5. Stek i ugnen ca 20-25 min.

Serveringsförslag: Potatis eller ris

Skapat 2008-08-29 av Filuran, 5565 visningar, 33 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

400 gram  fisk (fast, tex torsk, lax eller spätta)
0 dl  lök finhackad
2 dl  cream fraiche (gärna lätt)
1 paket  tomater krossade/passerade
1 tsk  salt o svartpeppar eller efter behag..


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.