Endivesallad med blåmögelost, päron och valnötter

Recept av Falbygdens

Recept: Endivesallad med blåmögelost, päron och valnötter

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

God sallad med smakrik blåmögelost att servera som förrätt eller till varmrätten för dagen, istället för grönsallad. Fungerar också jättebra som tilltugg att ingå i buffé.

Typ: Förrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Tillagningstid: 10 min.
Total tid: 10 min.
Etiketter: snabbt, lättlagat, billigt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Dela endiven i blad och lägg upp på ett fat.
  2. 2. Skiva ost och valnötter. Strimla päronet.
  3. 3. Strö osten, valnötter och päron på endivebladen och toppa med balsamvinäger och olivolja

Dryckestips: vatten, öl, vin

Skapat 2012-03-12 av Falbygdens, 412 visningar, 9 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 st  endive
200 gram  Falbygdens blåmögelost, Bavaria Blu
1 st  päron
2 msk  balsamvinäger
2 msk  olivolja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.