En persisk maträtt

Recept av Paupau

INGREDIENSER

portioner/st.
1 liter  vatten
8 st  potatisar
0,5 st  lök
0,5 kg  köttbullar
2 msk  matolja
0,5 tsk  salt
1 tsk  peppar
0,5 tsk  gurkmeja
3,5 msk  tomatpuré
3 st  torkade limefrukter
Betyg: 5.0/5 (3 röster, 1 kommentarer)

Gellgeli en mycket god maträtt

Typ: Huvudrätt
Kök: Mellanöstern
Tillagning: Kokat
Förberedelser: 15 min.
Tillagningstid: 30 min.
Total tid: 45 min.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka upp vattnet
  2. 2. skala potatisarna och lägg i dom i vattnet
  3. 3. Hacka löken och köttbullarna i halvor. Lägg i allt i vattnet
  4. 4. Lägg i salten och pepparen.
  5. 5. När potatisen mjuknat, lägg i gurkmejan, tomatpuén och dem torkade limefrukterna.

Serveringsförslag: Ris, mast & skiar

Dryckestips: Dogh

Skapat 2011-11-04 av Paupau, 362 visningar, 5 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 liter  vatten
8 st  potatisar
0,5 st  lök
0,5 kg  köttbullar
2 msk  matolja
0,5 tsk  salt
1 tsk  peppar
0,5 tsk  gurkmeja
3,5 msk  tomatpuré
3 st  torkade limefrukter


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.