Dijonsås till kött eller fisk

Recept av Byhäxan

Recept: Dijonsås till kött eller fisk

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.8/5 (7 röster, 2 kommentarer)

Till kött använder man ox- eller viltfond, till fisk tar man hummerfond. Jättelätt att göra!

Typ: Sås
Kök: Frankrike
Tillagning: Kokat
Etiketter: varm sås, lax, fest, nyår, LCHF, fisksås, senapssås

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Rör ihop fond, creme fraiche och grädde och koka upp under omrörning.
  2. 2. Sänk värmen, rör i senapen och sjud någon minut.
  3. 3. Smaka av med salt och peppar och ev lite mer senap.

Skapat 2008-02-29 av Byhäxan, 10026 visningar, 179 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 msk  ox- eller viltfond
4 msk  hummerfond
2 dl  creme fraiche
4 dl  vispgrädde
2 tsk  dijonsenap
1 st  salt och peppar att smaka av med


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.