Kjells currysås

Recept av kjellebrelle

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Kjells currysås!

God till framför allt kyckling, men fungerar även till olika fiskrätter.

Typ: Sås
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Fräs upp currypasta i smält margarin.
  2. 2. Häll i 1 tsk socker och låt det fräsa ihop snabbt.
  3. 3. Rör ner vetemjölet och häll på vätskan.
  4. 4. Koka upp och låt det sjuda ett par minuter.
  5. 5. Smaka av med mer curry, gurkmeja.eller spiskummin. Gurkmejan används mest för att ge fin färg.

Serveringsförslag: ris.pasta,kyckling,fisk

Skapat 2012-06-02 av kjellebrelle, 159 visningar, 3 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 tsk  röd eller grön currypasta
1 tsk  socker
1 msk  margarin
1 msk  vetemjöl
3 dl  mjölk, kokosmjölk, eller spad från köttet, kycklingen, etc
  (gurkmeja)
  (spiskummin)


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.