Coleslaw

Recept av Anel-Nevs

Recept: Coleslaw

INGREDIENSER

portioner/st.
200 gram  vitkål
125 gram  morot
0,75 dl  majonnäs
0,25 dl  créme fraiche
2 msk  grädde
1 tsk  fransk senap
  salt o grovmalen svartpeppar efter smak
Betyg: 3.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Gott att servera till bl.a Kyckling i korg.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Övrig
Etiketter: snabbt, enkelt

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Strimla vitkålen fint. Skala och grov riv moroten. Lägg det i en skål. Koka upp vatten och häll det kokande över kål och morot. Låt det stå ca 5 minuter. Häll bort vattnet och spola kallt vatten på grönsakerna. Låt de rinna av ordentligt. Blanda majonnäs, créme fraiche, grädde och senap och smaka av med salt o peppar. Rör ner kål- o morotsstrimlorna i majonnäsblandningen.

Skapat 2011-12-11 av Anel-Nevs, 2707 visningar, 100 utskrifter. Källa: HJ 2/07 + egna ändringar

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  vitkål
125 gram  morot
0,75 dl  majonnäs
0,25 dl  créme fraiche
2 msk  grädde
1 tsk  fransk senap
  salt o grovmalen svartpeppar efter smak


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.