Citronsås till fisk

Recept av Byhäxan

Recept: Citronsås till fisk

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.7/5 (48 röster, 37 kommentarer)

Passar framför allt till kokt fisk (lax, gös, hällefisk mm). Urenkel att göra men så god att den enkla satsen nedanför oftast bara räcker till två - fast i ursprungsreceptet stod det 4-5 personer... Skriver 3 som en kompromiss

Typ: Sås
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat
Etiketter: Fest, nyår, påsk, varm sås, lax, fisksås, Snabbt, lättlagat, fisk, sås

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda alla ingredienserna och låt allt sjuda någon minut. Färdigt! Ibland fuskar jag och tar några knivsuddar gurkmeja i för att få en vackrare färg.

Skapat 2007-10-14 av Byhäxan, 92523 visningar, 841 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1,5 dl  vispgrädde
2 dl  crème fraiche
1 st  fiskbuljongtärning
1 st  Citron, det rivna skalet och 1-2 tsk av saften


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.