Chokladdoppade kokostoppar

Recept av ingmarie G Regnér

Recept: Chokladdoppade kokostoppar

INGREDIENSER

portioner/st.
50 gram  smör
2 st  ägg
1 dl  strösocker
200 gram  kokosflingor
75 gram  mörk choklad
ugn: 175 grader
Betyg: 5.0/5 (3 röster, 5 kommentarer)

ugn:175 grader

Typ: Kakor
Kök: Skandinavien
Tillagning: Bakat
Etiketter: kaka, kokos, choklad, fika, kalas

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. smält smöret. vispa ihop ägg och socker och rör i kokos och smör. låt smeten svälla i 10 minuter.
  2. 2. klicka ut toppar på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 12 minuter. låt svalna.
  3. 3. smält choklad över ett vattenbad och doppa kakorna. låt stelna.

Dryckestips: kaffe, saft

Skapat 2009-01-17 av ingmarie G Regnér, 8389 visningar, 57 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

50 gram  smör
2 st  ägg
1 dl  strösocker
200 gram  kokosflingor
75 gram  mörk choklad


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.