Bregottkakor

Recept av Britt

Recept: Bregottkakor

INGREDIENSER

portioner/st.
1,5 dl  socker
300 gram  extrasaltat bregott
2,5 dl  maizena
3 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver
Betyg: 4.3/5 (6 röster, 3 kommentarer)

Bregottkakor i småbrödsformar.

Typ: Kakor
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: Spröda kakor

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Blanda ihop degen. Rulla en rulle och skär i skivor eller klicka i småbrödsformar eller muffinsformar om du vill ha större. Degen kan vara svår att hantera om den är för mycket bearbetad.
  2. 2. 175 grader 15-20 min

Skapat 2007-10-29 av Britt, 34222 visningar, 329 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1,5 dl  socker
300 gram  extrasaltat bregott
2,5 dl  maizena
3 dl  vetemjöl
1 tsk  bakpulver


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.