Borsjtjsoppa

Recept av Undermat

Recept: Borsjtjsoppa

INGREDIENSER

portioner/st.
1 burk  Borjstj från Undermat
2 burkar  vatten
1 nypa  Socker, honung
1 ask  Smetana, Arla
1 msk  riven pepparrot
1 dl  Valfri buljong
1 nypa  salt
Betyg: Bli först med att betygsätta Borsjtjsoppa!

Rödbetssoppa på Undermats mjölksyrad Borsjtj.

Typ: Soppa
Kök: Östeuropa
Tillagning: Kokat
Förberedelser: 5 min.
Tillagningstid: 10 min.
Total tid: 15 min.
Etiketter: Snabbt, nyttigt och gott.

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Töm Borsjtjburken i minst en 1 L kastrull. Tillsätt 2 burkar vatten, buljong, salt, socker och låt koka upp. Serveras med 1 msk smetana och riven pepparrot.

Serveringsförslag: Surdegsbröd

Dryckestips: Öl

Skapat 2012-05-24 av Undermat, 503 visningar, 1 utskrifter. Källa: www.undermat.se

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 burk  Borjstj från Undermat
2 burkar  vatten
1 nypa  Socker, honung
1 ask  Smetana, Arla
1 msk  riven pepparrot
1 dl  Valfri buljong
1 nypa  salt


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.